Musik og arrangementer

Gennem Landet 88,

8592 Anholt

Restaurant

SOMMER 2020:

ALLE MUSIK ARRANGEMENTER 

ER DESVÆRRE AFLYST  GRUNDET REGERINGENS RESTRIKTIONER OMKRING COVID-19

Rebold og Rebold

   30. juni - 3. juli

Vi glæder os til igen at byde Trine Rebold og Steen Rebold velkommen hos Algot. Publikum kan forvente en fornøjelig, musikalsk optræden:  guitar, conga-trommer og sang i skøn forening med stortromme, hi-hat og sang. Vi GLÆDER os til det årlige gensyn med denne skønne duo !

Dansk Amerikansk Musikklub                          Lyt til musik - KLIK HER

   6. juli - 7. juli

Kim Sagild realiserer en gammel drøm og har dannet trioen “Dansk Amerikansk Musikklub” Som halvt amerikaner har den erfarne musiker, producer og komponist, Kim Sagild altid haft en drøm om at spille sine barndoms amerikanske musik. Kan man sin musikhistorie noget længere tilbage kender man også Kim Sagild fra bands som Buki Yamaz, Kasper Windings Kick, og produktion af Nanna, Sanne, Thomas Helmig, Afrika-sangen m.m! Drømmen går nu i opfyldelse med projektet “Dansk Amerikansk Musikklub” som er navnet på et nyt og spændende musikalsk samarbejde på tværs af generationer. Den fælles kærlighed til Jazz, Soul og Blues, spændende over 8 årtier, er inspirationen! To nye kæmpetalenter - Cecilie Rowedder sang, Oliver Mønster guitar og sang, og så den erfarne, Kim Sagild guitar og sang - udgør den akustiske trio, som på kærlig vis fører publikum sikkert igennem den amerikanske sangskat. Fra Muddy Waters, Ray Charles og Armstrong over Aretha og Marvin Gaye til Tracy Chapman og Black Street, kan alle genkende de elskede sange og nynne med! Debut-album med “Dansk Amerikansk Musikklub” udkom i foråret 2019!

Bomles Venner                                                               Lyt til Bomles venner - KLIK HER

   8. - 9. juli

Bomles Venner er et fokuseret og velspillende konceptband med repertoiret fast forankret i de mange hits, som Bamses Venner gennem tiden begavede den danske sangskat med. Orkestret gør en dyd af at komme så tæt på originalerne som muligt, og man skal være mere end almindelig kender for at kunne skelne mellem Bamses og Bomles Venner! Bomles Venner er dedikeret til det kendte Bamse-repertoire, og forsangeren både ligner, og ikke mindst lyder som Flemming Bamse Jørgensen, hvilket bidrager til en virkelig autentisk gengivelse af de kendte sange. Endvidere gør bandet en dyd ud af detaljerne, både hvad angår lyd og fremførelse i de gennemarbejdede arrangementer. Så alt i alt er der med Bomles Venner garanteret fællessang og stemning helt i top!​

Bryan Rice                                                           Lyt til Bryan Rice - KLIK HER

   11. - 12. juli

Et glædeligt gensyn med Bryan og Mads på Algot! Bryan Rice er de seneste år blevet synonym med god, engelsksproget pop i international klasse. Hits som No Promises, Breathing, Homeless Heart, Can't say I'm sorry m.fl. klinger velkendt hos mange danskere og hans stærke vokal er en fast del af radiokanalernes repertoire. Succes i b.la. Belgien, Sydafrika, Asien osv. gør danske Bryan Rices fremtid på stjernehimlen mere og mere klar.

Bryan er de seneste år også set i andre sammenhænge som fx. Helmig Teaterkoncerten "Stupid Man" på Bellevue Teatret, Ole Henriksen Symfoniorkester koncerten "I Love It - in concert" på Musikkens Hus i Aalborg, diverse TV programmer som radiovært på Radio Køge med programmet 'Tal Ordentligt'. Seneste, og 6. album hedder 'Bryan Pt. 1+2'.

John Mogensen Jam                             Lyt til John Mogensen JAM - KLIK HER 

   13. juli - 14. juli

VELKOMMEN TIL JOHN MOGENSEN JAM

John Mogensen Jam – Er musikere med mere end 1000 Jobs bag sig!

Musikere der hylder John Mogensen. Hvilket gør, at bandet er velspillende og har overskud til små fortællinger imellem sangene. De røde seler samt det flotte skæg er naturligvis også en del af bandets image – så tankerne ledes hen på John Mogensen.

Bandet skiller sig ud ved, at have en god, dygtig forsanger, som er “gammel revy skuespiller/musiker og har stået på scenen siden de unge dage.

GASBOX – Gasolin’ & Kim Larsen                Lyt til GASBOX - KLIK HER

   15. - 16. juli 

Gasbox er tilbage på Algot fra havet, med fuld orkester som er klar til at give Jer en max oplevelse med de gode gamle Kim Larsen sange, nostalgi, intensitet og personlig indlevelse. Bord reservation er denne dag en absolut nødvendighed. Vi reservere kun bord til spisende gæster. Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var en af Danmarks største kunstnere og personligheder gennem tiderne. Kim Larsen har i over 40 år spillet og sunget sig ind i et stykke dansk kulturhistorie, først med Gasolin' og siden som solist. Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter. René Hejdmann, både lyder og ligner originalen selv så man tror det er løgn. Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde og med en af Danmarks bedste Kim Larsen sangere i front, giver de publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man kan komme.

A Little Dizzy                                                     Lyt til A Little Dizzy - KLIK HER

   18. juli - 19. juli

A Little Dizzy - en hyldest til soundtrack'et fra vores ungdom. Kun et par toner fra "Silverflame", "Waterline" eller "Barbedwired Baby's Dream" så står vi jo igen på den mark med en halv fadøl i et plastik krus, i en sky af støv og med to fingre i vejret, i den sveddryppende idrætshal i et par nye Dr. Martens, eller bare på teenageværelset med kærestesorger og "Love Is A Loser's game" blæsende ud af konfirmationsanlægget. A Little Dizzy leverer en autentisk tribute til Tim, Søren og Martin's tre studiealbums, med samme nerve og indebrændte insisteren på at ville levere vellyd og tager alle med på en rock n' rollsk tidsrejse fra midt halvfemserne til idag hvor originalerne jo netop har bevist, at efter 20 fjumreår er de stadigt geniale rocksnedkere. 

Hummerdage på Anholt 2020

Aktiviteter i hummerdagene - tirsdag, onsdag og torsdag i uge 27

   30.06 - 02.07

Foreløbigt program for ugen:
Hummerretter i flere variationer på restaurant Algot fra havet
Åbent hus hos Anholt Kystredningstjeneste
Livemusik på havnen - eftermiddage og aften
Hønsebanko ved Anholts børn
Krabbe fiskekonkurrence på høfterne ved Anholt Campingplads
Krabbevæddeløbs konkurrence på havnen
Tegnekonkurrence på havnen
Petanque undervisning på havnen
Gratis smagsprøver af hummer bisque på havnen
Lego konkurrence på havnen
Åbning af Dørken - Anholt Gin
I hummerens tegn hos Restaurant Ved Vejen
Væddeløb på SUP`erne ved Anholt Vandsport
M.fl

NB: Program opdateres løbende

KONTAKT OS

Restaurant Algot fra havet

Gennem Landet 88,

8592 Anholt

tlf. +45 8631 9254

ÅBNINGSTIDER

8. maj - 19. juni               17.00-21.00 (Køkken)

20. juni –2. august         12.00-22.00 (Køkken)     

3. august – 9. august    12.00-15.00 &

                                         17.30-22.00 (Køkken)

10. august-19. august   17.30-21.00 (Køkken)


TAK FOR I ÅR, FOR MANGE MANGE BESØG, FOR EN HELT IGENNEM FANTASTISK SÆSON.

KH KLAUS OG ANJA

Copyright · All Rights Reserved