Menukort Dansk

Gennem Landet 88,

8592 Anholt

MENUKORT DANSK

FROKOST RETTER SERVERES INDTIL kl. 17

Jomfruhummer

138 kr.

ca. 400 g, m/ citron, aioli og brød

Sildetallerken

128 kr.

m/ 3 slags sild, karrysalat, løg, kapers, rugbrød og fedt/smør

Nachos

88 kr

m/ kylling, ost, salsa, guacemole og creme fraiche

Fiskefilet m/ rugbrød

65 kr.

grov remoulade, citron og smør

Fiskefrikadeller (2stk.) m/ rugbrød

65 kr.

grov remoulade, citron og smør

FISKERETTER SERVERES kl. 12 - 22

Fiskeplatte

198 kr. 

m/ fiskefilet, grov remoulade, fiskefrikadelle, rejer m/ mayo og citron, røget laks, skaldyrssalat, rugbrød, lyst brød og smør

Jomfruhummer

248 kr.

ca. 750 g, m/ citron, aioli og brød

Varmrøget laks

128 kr.

på bund af kålsalat, hertil aioli og brød


Røgede rejer

128 kr.

m/ citron, aioli og brød

Fiskefrikadeller (3 stk.) m/ kold kartoffelsalat

128 kr.

rugbrød, grov remoulade og citron

FISKE- & HOVEDRETTER SERVERES kl. 12 - 22

Stjerneskud

148 kr.   

m/ 2 fiskefileter, laks, rejer, kaviar, asparges, hjemmelavet dressing, tomat, agurk, citron og dild

Fiskefileter m/ pommes frites

128 kr.

grov remoulade og citron

Blåmuslinger

198 kr.

hvidvinsdampede med hvidløg og fløde, pommes frites, aioli og brød

Bacon/ cheeseburger

148 kr.

m/ pommes frites, aioli og ketchup

Steak, 250 g.

238 kr.

Oksefilet af Black Angus (Uruguay), m/pommes frites, bearnaise sauce og salat

Fiskefilet el. fiskefrikadelle el. nuggets (BØRNE-MENU)

88 kr.

m/ pommes frites og grov remoulade

DE LETTE RETTER SERVERES kl. 12 - 22

Dagens salat

98 kr.   

med sommerens grønt, feta, ristede kerner, aioli  og hjemmelavet dressing

Pommes frites

48 kr.

m/ grov remoulade og ketchup

RESTAURANT ALGOT FRA HAVET . GENNEM LANDET 88 . TLF. 8631 9254

KONTAKT OS

Algotfrahavet

Gennem Landet 88,

8592 Anholt

tlf. 8631 9254

ÅBNINGSTIDER

17. maj - 21. juni             17.00-21.00 (Køkken)

22. juni – 4. august        12.00-22.00 (Køkken)                                                                                                                                                                                                                                               

 

5. august – 2. september  17.30-21.00 (Køkken)

 

Copyright · All Rights Reserved