Arrangementer og Musikevent

Gennem Landet 88,

8592 Anholt

ARRANGEMENTER

Se vores kalender for arrangementer her.

Musikprogram Algot fra havet 2019

Rebold og Rebold

   2. - 5. juli

Vi glæder os til igen at byde Trine Rebold og Steen Rebold velkommen hos Algot. Publikum kan forvente en fornøjelig, musikalsk optræden:  guitar, conga-trommer og sang i skøn forening med stortromme, hi-hat og sang.

Bryan Rice

   12. - 13. juli

Bryan Rice er de seneste år blevet synonym med god, engelsksproget pop i international klasse. Hits som No Promises, Breathing, Homeless Heart, Can't say I'm sorry m.fl. klinger velkendt hos mange danskere og hans stærke vokal er en fast del af radiokanalernes repertoire. Succes i b.la. Belgien, Sydafrika, Asien osv. gør danske Bryan Rices fremtid på stjernehimlen mere og mere klar.


Bryan er de seneste år også set i andre sammenhænge som fx. Helmig Teaterkoncerten "Stupid Man" på Bellevue Teatret, Ole Henriksen Symfoniorkester koncerten "I Love It - in concert" på Musikkens Hus i Aalborg, diverse TV programmer som radiovært på Radio Køge med programmet 'Tal Ordentligt'. Bryan har netop udgivet sit 6 album 'Bryan Pt. 1+2' og tourer ind- og udlan.

GASBOX – Gasolin’ & Kim Larsen

   17. - 18. juli

Gasbox er tilbage på Algot fra havet, nu med fuld orkester som er klar til at give dig en max oplevelse med de gode gamle Kim Larsen sange, nostalgi, intensitet og personlig indlevelse. Bord reservation er denne dag en absolut nødvendighed. Vi reservere kun bord til spisende gæster.

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen er en af Danmarks største kunstnere og personligheder gennem tiderne. Kim Larsen har i over 40 år spillet og sunget sig ind i et stykke dansk kulturhistorie, først med Gasolin' og siden som solist. 

Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter. Efter deres medvirken i Tv-programmet "Danmark har talent" på TV 2 hvor de nåede helt til semifinalen, har de fået god medvind på landevejen og opnået masser af succes, ikke mindst fordi forsanger og guitarist, René Hejdmann, både lyder og ligner originalen selv så man tror det er løgn. Med sig har René sin altid velspillende musikalske legekammerat fra Gasbox, René Davidsen (guitar). 

Gasbox Duo spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde og med en af Danmarks bedste Kim Larsen sangere i front, giver de publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man kan komme.

Ole Bech Trio

   22.07 - 23.07 + 25.07

Ole Bech Trio består af Ole Bech (gt., dobro og sang), Kristine Kier Jørgensen (vio) og Jakob Mouridsen (gt.) der sammen spiller forskellige blues og rockabilly og rock 'n roll numre i trio opsætning med god energi og masser af solistiske indslag.

"Når Kristine Kier gir sig fuldt ud på sin elektriske violin, og Jakob og Oles strengespil leger med, står alle op på stolene... Det er så høj klasse"

Fredagslogik

   26.07 + 27.07

Fredagslogik består oprindeligt af to medlemmer, Otto og Rune, to Østerbro drenge der nu har slået sig ned i smilets by. Efter et par år som duo, har de fået Kean Skov med som guitarist. Netop byen præger musikkens danske tekstunivers der henter inspiration i hverdagens gang, som alle kan relatere til, ung som gammel. Musikken befinder sig genremæssigt i pop/rock med et præg af folk genren i ny og næ. Kom og hør Fredagslogik, hvis du gerne vil høre noget catchy dansk pop/rock musik med et glimt i øjet.

Hummerdage på Anholt 2019

Aktiviteter i hummerdagene - tirsdag, onsdag og torsdag i uge 27

   02.07 - 04.07

Foreløbigt program for ugen:
Hummerretter i flere variationer på restaurant Algot fra havet
Åbent hus hos Anholt Kystredningstjeneste
Livemusik på havnen - eftermiddage og aften
Hønsebanko ved Anholts børn
Krabbe fiskekonkurrence på høfterne ved Anholt Campingplads
Krabbevæddeløbs konkurrence på havnen
Tegnekonkurrence på havnen
Petanque undervisning på havnen
Gratis smagsprøver af hummer bisque på havnen
Lego konkurrence på havnen
Åbning af Dørken - Anholt Gin
I hummerens tegn hos Restaurant Ved Vejen
Væddeløb på SUP`erne ved Anholt Vandsport
M.fl

NB: Program opdateres løbende

KONTAKT OS

Algotfrahavet

Gennem Landet 88,

8592 Anholt

tlf. 8631 9254

ÅBNINGSTIDER

17. maj - 21. juni             17.00-21.00 (Køkken)

22. juni – 9. august        12.00-22.00 (Køkken)                                                                                                                                                                                                                                               

 

10. august – 31. august  17.00-21.00 (Køkken)

 

Copyright · All Rights Reserved